Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، قره باغی رئیس دانشگاه صنعتی سهند تبریز ر دیدار با مدیرعامل شرکت موتوژن با اشاره به فعالیت ۲۰ مرکز تحقیقاتی در این دانشگاه، گفت: تاکنون نزدیک به ۴۰۰ طرح تحقیقاتی در این مراکز انجام شده که نمونه‌های بارز آن در طرح‌های کلان کشوری به ویژه در صنعت نفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 قره باغی   با بیان این‌که امروز شاهد ارتباط بین دانشگاه و صنعت به طور سیستماتیک هستیم، اظهار کرد: این دانشگاه دارای ۱۱ دانشکده فنی و مهندسی در رشته‌های مختلف است که در امر آموزش از مقاطع کارشناسی تا دکترا فعالیت می‌کند.

او با بیان اینکه در این مراکز به جای استفاده از بودجه‌های دولتی از محل قرارد‌های منعقد شده با صنعت تامین اعتبار می‌شود، افزود: در کنار تربیت نیروی انسانی، به پژوهش جهت رفع نیاز‌های جامعه به ویژه صنعت معتقد هستیم و در این راستا برای این‌که زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم، ایده مراکز تحقیقاتی تقاضا محور یا نوع دوم شکل گرفته است.

قره باغی با بیان این‌که دانشگاه صنعتی سهند تبریز در سایر بخش‌ها نیز موفق عمل کرده است، گفت: صنایع موفق کشور به امر پژوهش توجه ویژه‌ای دارند و اگر بتوانیم این ارتباط را محکم کرده و دفاتر طرح و توسعه صنعت، دانشگاه را به عنوان خانه دوم خود فرض کنند، می‌توانند از نظر کیفیت تولید و هزینه‌های محصول نهایی، بین رقبا حرف اول را در جهان بزنند.

رئیس دانشگاه صنعتی سهند با اشاره به راه اندازی دفتر همکاری بین شرکت موتوژن و دانشگاه صنعتی سهند، گفت: امیدواریم با راه اندازی این دفتر در آینده نزدیک شاهد موفقیت‌های زیادی از همکاری بین صنعت و دانشگاه باشیم.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه سهند مرکز تحقیقاتی دانشگاه صنعتی سهند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۱۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، در اجرای مواد ۵۸، ۶۳ و ۶۳ مکرر قانون نظام وظیفه و وظایفی که به عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت گذاشته شده نشست مشترکی بین محمدکاظم صادقیان مدیرکل صنعت، معدن وتجارت و معاونت نظام وظیفه فرماندهی انتظامی استان یزد مبنی بر شناسایی مشمولین نظام وظیفه و عدم بکارگیری آنها در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی برگزار شد.
در این نشست مقرر شد ضمن بازدید مشترک از واحد‌های مذکور مفاد قانونی مربوط به اطلاع صاحبان صنایع، بهره برداران معادن و متصدیان واحد‌های صنفی رسانده شود. 
کسانی که به نحوی مشمولان غایب را در موسسات دولتی و غیر دولتی از قبیل کارخانه ها، آموزشگاه ها، کارگاه ها، بنگاه ها، مغازه‌ها و تعمیرگاه ها، به کارگیری کنند، توسط نیروی انتظامی، وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت شناسایی و به محاکم قضایی معرفی می‌شوند.
بر اساس ماده ۶۳ مکررقانون نظام وظیفه عمومی، مجازات به کارگیری مشمولان غایب نظام وظیفه برای بار اول، هزینه سالانه یک سرباز و برای بار دوم و بیشتر، هزینه سالانه ۳ سرباز است.

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه