Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در حکم انتصاب منصور غلامی خطاب به قره باغی آمده است:

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب‌ عالی به موجب این حکم به سمت سرپرست دانشگاه صنعتی سهند تبریز منصوب می شوید.

انتظار می‌رود با بهره مندی از تجارب همه اعضای هیأت علمی دانشگاه و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی، وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و مأموریت‌های تعیین شده برای آن دانشگاه به انجام رسانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت‌المال و اعمال سیاست‌های مؤثر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه، نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.

دکتر مصطفی قره باغی متولد سال ۱۳۴۱ شهر تبریز است و مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی عمران در سال ۱۳۶۷ و کارشناسی ارشد در گرایش سازه های هیدرولیکی را در سال ۱۳۷۰ از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرد و از همان سال در دانشگاه صنعتی سهند به عنوان عضو هیأت علمی با مرتبه مربی مشغول به‌کارشد. وی در سال ۱۳۷۳ با اخذ بورس دولت ژاپن (مونبوشو) در دانشگاه توکیو مشغول به تحصیل شد و در سال ۱۳۷۷ تحصیلات خود را در مقطع دکتری در رشته مهندسی سواحل و سازه های دریایی به پایان رساند و پس از مراجعت به کشور، مجدد کار خود را در دانشگاه صنعتی سهند ادامه داد.

وی بیش از یک سال ریاست کتابخانه مرکزی، بیش از ۸ سال ریاست دانشکده مهندسی عمران و بیش از ۱۰ سال معاونت پژوهشی و برنامه ریزی دانشگاه صنعتی سهند را عهده دار بوده است و در این مدت عضو شورای دانشگاه، شورای پژوهشی، شورای آموزشی، هیأت ممیزه، کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه صنعتی سهند، عضو کمیته مهندسی دریا، گروه علوم و فنون دریا، شورای برنامه ریزی آموزش عالی و عضو شورای پژوهشی پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی بوده است.

وی درحال حاضر با مرتبه علمی استاد تمام پایه ۳۳ در دانشگاه صنعتی سهند مشغول به کار است.

راهنمایی بیش از ۴۰ رساله دکتری تخصصی و پایان نامه کارشناسی ارشد، ‌چاپ بیش از ۲۵ مقاله در مجلات معتبر بین المللی ISI و داخلی ISC و ارائه بیش از ۱۲۰ مقاله در همایش های معتبر بین المللی و داخلی، ‌اجرای دو طرح پژوهشی برای پژوهشکده حمل و نقل وزارت راه و ترابری و شرکت نفت خزر از جمله سوابق پژوهشی دکتر قره باغی است.

وی عضو هیأت مؤسس انجمن علمی مهندسی سواحل و سازه‌های دریایی ایران است و در انجمن های علمی مهندسی دریا، هیدرولیک و Society of offshore and polar Engineering international عضویت دارد.

وزیر علوم همچنین در نامه جداگانه ای از خدمات دکتر رسول آذری خسروشاهی، رئیس سابق دانشگاه صنعتی سهند در مدت زمان تصدی این مسؤولیت قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: وزیر علوم قره باغی دانشگاه سهند تبریز منصور غلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۹۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد، آنها چشم‌وچراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت های آنها نبوده است.

وی افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات‌ علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات‌ علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

زلفی‌گل عنوان کرد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وی ابراز کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه های این سفر است‌.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها ، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • وزیر علوم وارد یاسوج شد